Aflevering, Service en Garantie

Vragenoverzicht

  • Waarom wordt mijn aanvraag verstuurd naar de merkdealers van Nieuweautokopen.nl?
  • Stuurt Nieuweautokopen.nl ook mijn aanvraag door naar mijn eigen dealer?
  • De korting die de dealer geeft is minder dan de korting van Nieuweautokopen.nl?
  • Wie zijn de preferred dealers van Nieuweautokopen.nl?
  • De dealer wil graag een afspraak maken
  • Word ik door tientallen dealers gebeld?

Waarom wordt mijn aanvraag verstuurd naar de merkdealers van Nieuweautokopen.nl?

Nieuweautokopen.nl wil er graag zeker van zijn dat u het beste voorstel krijgt voor uw nieuwe auto. Het bedrijf neemt u werk uit handen: u krijgt via Nieuweautokopen.nl simpel en gemakkelijk een aantal offertes voor uw nieuwe auto en kiest zelf de meest aantrekkelijke.

Naar bovenWie zijn de preferred dealers van Nieuweautokopen.nl?

Nieuweautokopen.nl zoekt zijn preferred dealers met zorg uit. De dealers zijn altijd officieel dealer van het merk dat zij vertegenwoordigen en zijn aangesloten bij BOVAG. Tevens kennen zij de werkwijze van Nieuweautokopen.nl.

Naar bovenStuurt Nieuweautokopen.nl ook mijn aanvraag door naar mijn eigen dealer?

Niet per se. Nieuweautokopen.nl stuurt uw aanvraag door naar een select aantal preferred dealers. Daar kan uw dealer bij zitten. U kunt ook aangeven naar welke dealer de aanvraag niet mag. Vergelijkt u gerust het aanbod van uw eigen dealer met dat van de dealers via Nieuweautokopen.nl.

Naar bovenDe dealer wil graag een afspraak maken

Dat is logisch. Dealers en verkopers kunnen vaak het beste voorstel doen als ze exact uw behoefte kennen en u bij hen in de showroom komt. Bovendien is het voor het bepalen van de inruilprijs het beste om uw auto te laten zien bij de dealer. Echter, als u dit niet wilt, of kan, vraagt u dan gewoon om een voorstel via e-mail zodat u dit thuis rustig kunt vergelijken.

Naar bovenDe korting die de dealer geeft is minder dan de korting van Nieuweautokopen.nl?

De kortingen die Nieuweautokopen.nl publiceert, zijn rechtstreeks afkomstig van de diverse importeurs. Alle preferred dealers kennen deze kortingen en zullen de korting gewoon aan u doorberekenen, om u het beste voorstel te kunnen doen.

Naar bovenWord ik door tientallen dealers gebeld?

Nee, uw aanvraag gaat naar maximaal vier merkdealers. De preferred dealers van Nieuweautokopen.nl, die uw offerte-aanvraag hebben ontvangen, zullen wel contact met u opnemen om u het beste voorstel te kunnen doen.

Naar boven