Onze bestelprocedure

Vragenoverzicht

  • Wat is het concept van Nieuweautokopen.nl?
  • Waar is Nieuweautokopen.nl gevestigd?
  • Nieuweautokopen.nl en Marktplaats
  • Waarom verkoopt Nieuweautokopen.nl niet meer zelf?
  • Wat zijn onze openingstijden?
  • Op welke manieren kan ik Nieuweautokopen.nl bereiken?
  • Waar vind ik ervaringen van andere klanten over Nieuweautokopen.nl?
  • Wie betaalt Nieuweautokopen.nl?

Wat is het concept van Nieuweautokopen.nl?

Nieuweautokopen.nl is merkonafhankelijk en wil het kopen van uw nieuwe auto makkelijker en transparanter maken. Door de combinatie van online informatie en persoonlijke aandacht, wordt u het beste geholpen op weg naar een uw nieuwe auto.

Naar bovenWat zijn onze openingstijden?

Nieuweautokopen.nl is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 uur tot 18:00 uur.

Naar bovenWaar is Nieuweautokopen.nl gevestigd?

Nieuweautokopen.nl is onderdeel van Marktplaats Zakelijk/eBay en heeft haar kantoor in Amsterdam. Omdat Nieuweautokopen.nl geen showroom en/of baliefunctie heeft, zijn er geen ontvangstmogelijkheden.

Naar bovenOp welke manieren kan ik Nieuweautokopen.nl bereiken?

U kunt Nieuweautokopen.nl bereiken op telefoonnummer 088-0185706.  Natuurlijk ook via e-mail: info@nieuweautokopen.nl. Daarnaast is het bedrijf te vinden op Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ en YouTube.

Naar bovenNieuweautokopen.nl en Marktplaats

Sinds 19 januari 2015 is Nieuweautokopen.nl onderdeel van Marktplaats / eBay en bouwt daarmee het merk, de service en de dienstverlening uit. Nieuweautokopen.nl bevindt zich sinds de overname dan ook in Amsterdam. Marktplaats, de meest bezochte autosite van Nederland, opent hiermee zijn deuren voor de verkoop van nieuwe auto's. Beide merken blijven naast elkaar bestaan.

Naar bovenWaar vind ik ervaringen van andere klanten over Nieuweautokopen.nl?

U kunt de ervaringen van klanten vinden op o.a. Trustpilot, Kyoh en The Feedback Company.

Naar bovenWaarom verkoopt Nieuweautokopen.nl niet meer zelf?

Ervaring leert dat Nieuweautokopen.nl u het beste kan helpen in de aanschaf van uw nieuwe auto in samenwerking met de preferred dealers.

Naar bovenWie betaalt Nieuweautokopen.nl?

De preferred dealers betalen naast het lidmaatschap van Nieuweautokopen.nl een bedrag voor elke auto die ze verkopen via de aanvraag van Nieuweautokopen.nl. Dat betekent dat u helemaal niets extra’s betaalt, maar wel het beste voorstel uit de markt ontvangt.

Naar boven